Welkom

Waarde bezoeker,

Het is mij een eer u te mogen verwelkomen op de vernieuwde website van het Maastrichts Heerenverticaal Viramitas. Op 14 oktober 2013 hebben wij het groene licht gezien en sindsdien zijn wij geworteld binnen de M.S.R.V. Saurus.

Onze kleuren: rood, groen en wit staan voor Virtus, Amicitia en Unitas, de kernbegrippen binnen ons verticaal waar tevens onze naam uit is afgeleid. Door onze verticale binding streven wij naar het bijeenhouden en actief maken van jaarteams binnen de M.S.R.V. Saurus, met name op het gebied van roeien en commissies. Door te laten zien dat onze ouderejaars teams nog steeds samen actief zijn en samen in de boot stappen, proberen wij andere teams te inspireren hetzelfde te doen.

Met verschillende leden in het bestuur, de sociëteitscommissie en een hele reeks andere commissies en organen binnen de M.S.R.V. dragen onze leden hun steentje bij aan de moedervereniging. Daarnaast zullen wij dit jaar wederom het legendarische V for Viramitas feest organiseren, zullen wij ons hard maken voor het herintroduceren van de Heeren-avond op de M.S.R.V. en gaat er misschien nog iets moois plaatvinden rond Koningsdag.

Wilt u ons beter leren kennen dan kunt u ons elke donderdagavond vinden op de sociëteit van Saurus. Tevens zijn wij aanwezig op verscheidene nationale (competitie) roeiwedstrijden en feestjes en zullen wij ons profileren binnen het Maastrichtse studentenleven. Te allen tijden zijn wij te herkennen aan onze groen-wit-rode truien of onze ViramiDassen.

“Amicitia Fortior!”

Met groen-wit-rode groet,

Sjors Vermijs
Voorzitter h.t. der M.H.V. Viramitas